035-5555000

beheer@maatbeheer.nl

Compare Listings

‘s-Gravenpolderseweg 1c, Goes

's-Gravenpolderseweg 1, 4462 CC Goes, Nederland

Omschrijving

Unieke woonbeleving op schitterende locatie in de Goese Watertoren

Eens in de zoveel tijd komt er een kans voorbij, die u niet mag laten lopen. Deze ultieme kans betreft één van de drie appartementen in de markante Goese Watertoren op ca. 60 m hoogte.
Het panoramische uitzicht is fenomenaal naar alle richtingen met het Zuid-Bevelandse landschap en Ooster- en Westerschelde aan uw voeten. De altijd veranderende luchten zullen u blijven boeien.

Gemeente Goes
De gemeente Goes staat garant voor alle stadsfaciliteiten, die het wonen in Goes zo prettig maken. U treft er op loopafstand een gezellig winkelcentrum aan – met de Grote Markt en de stadshaven als middelpunt – en met goede en betaalbare restaurants bij de vleet. Het ADRZ-ziekenhuis en treinstation liggen op een steenworp afstand. De Watertoren staat op korte afstand van de snelweg, waardoor u in no-time de uitvalswegen richting Randstad en België kunt bereiken.

Het begin
De Goes Watertoren is in 1912 gebouwd en in gebruik geweest als watertoren totdat het eind jaren ’80 zijn functie verloor en een bestemmingstransformatie onderging. De projectontwikkelaar van het gebied rondom de Watertoren onderkende meteen de bijzondere kenmerken van deze watertoren en vestigde zich, na een grondige renovatie en verbouwing, vanaf 2000 in de Watertoren. De Watertoren is sindsdien als kantorenlocatie in gebruik geweest voor diverse bedrijven.

Nieuwe fase
Met de komst van de nieuwe eigenaar gaat de Watertoren thans een nieuwe fase in en is de bestemming ‘Wonen’ als extra dimensie eraan toegevoegd. Het geeft de Watertoren een dynamische boost met kansen voor diegenen, die zich aangetrokken voelen tot bijzondere- en/of markante woonvormen en iets unieks willen.
De Watertoren biedt een unieke woonbeleving, die u niet snel elders kunt vinden. De drie appartementen bevinden zich namelijk op ca. 60 m. hoogte en bieden een fantastisch uitzicht op de omgeving. U kunt de appartementen met lift en trap bereiken.

‘Penthouse’-appartement op de 5e tot en met de 7e verdieping
Het ‘penthouse’-appartement is van een andere orde, meet maar liefst 230 m², en omvat 3 woonlagen, die u nog naar wens, afhankelijk van de voortgang van het bouwproces, kunt indelen naar eigen inzicht. In de basis zal de eerste woonlaag van het ‘penthouse’ een eetkamer, slaapkamer en badkamer omvatten. Op de tweede woonlaag bevindt zich de living met de mogelijkheid van een tweede slaapkamer en op de derde woonlaag, de zgn. ‘torenkamer’, is feitelijk alles nog mogelijk.

Indeling
Vanuit de lift stapt u uit in de hal, die toegang geeft tot de eetkamer, slaapkamer, badkamer en de trap naar de tweede woonlaag op de 6e verdieping.
De eetkamer krijgt dezelfde luxe afwerking en warme ambiance als de andere twee appartementen en is uitgerust met een luxe keuken en Hongaars eiken puntparket.
De keuken is voorzien van een kookeiland met natuurstenen werkblad en is uitgerust met de volgende inbouwapparatuur: inductiekookplaat, Quooker, combi-oven en een koel-/vriescombinatie. De in hoogglanswit uitgevoerde keuken zal een prachtige kleurcombinatie vormen met het Hongaarse eiken puntparket.
Op deze verdieping springt de bijzondere wandafwerking in het oog, die net wat anders is dan bij de andere appartementen. De karakteristieke windverbanden van de toren vormen hier een mooi contrast met de witte achtergrond.

De grote slaapkamer is voorzien van een op maat gemaakte inloopkast. De riante badkamer met ligbad, inloopdouche en wandmeubel met dubbele wastafel heeft eenzelfde luxe afwerking als die van de andere twee appartementen.
Via een hoektrap bereikt u de tweede woonlaag op de 6e verdieping, alwaar de living is gesitueerd. Ook in de living komen de karakteristieke windverbanden terug in de wandafwerking, die samen met de vele ramen en het schitterende uitzicht voor een unieke woonbeleving zorgen.
Wilt u nog een extra slaapkamer dan is dat ook geen probleem. U kunt de woonkamer op de 6e verdieping vrij eenvoudig transformeren naar een slaapkamer.

Via een wenteltrap bereikt u tenslotte de derde woonlaag op de 7e verdieping. In deze ruimte heeft u een adembenemend panoramisch uitzicht, die wij daarom niet voor niets de ‘torenkamer’ noemen. Er is een 360-graden uitzicht met een straal van hemelsbreed meer dan 25 km. De steden Bergen op Zoom, Terneuzen, Vlissingen én de Oosterscheldekering zijn op heldere dagen alle te zien.

De ‘torenkamer’ kunt u nog naar eigen inzicht gebruiken als loungekamer, kantoor of eigen wijnbar. Het is aan u.
De verwachte oplevering van het penthouse is gepland in 4e kwartaal 2020.

  • Adres: 's-Gravenpolderseweg 1
  • Stad: Goes
  • Staat/provincie: Zeeland
  • Zip/Postcode 4462 CC
  • Land: Nederland

Detail

  • Onroerend Goed Oppervlakte: 230 m2
  • Slaapkamers: 3
  • Badkamers: 1
  • Property Type: Penthouse
  • Property Status: Verkocht
admin
admin

Neem contact op voor meer informatie