035-5555000

beheer@maatbeheer.nl

Compare Listings

‘s-Gravenpolderseweg 1, Goes

's-Gravenpolderseweg 1, 4462 CC Goes, Nederland

Omschrijving

Unieke woonbeleving op schitterende locatie in de Goese Watertoren

Eens in de zoveel tijd komt er een kans voorbij, die u niet mag laten lopen. Deze ultieme kans betreft één van de drie appartementen in de markante Goese Watertoren op ca. 60 m hoogte.
Het panoramische uitzicht is fenomenaal naar alle richtingen met het Zuid-Bevelandse landschap en Ooster- en Westerschelde aan uw voeten. De altijd veranderende luchten zullen u blijven boeien.

Gemeente Goes
De gemeente Goes staat garant voor alle stadsfaciliteiten, die het wonen in Goes zo prettig maken. U treft er op loopafstand een gezellig winkelcentrum aan – met de Grote Markt en de stadshaven als middelpunt – en met goede en betaalbare restaurants bij de vleet. Het ADRZ-ziekenhuis en treinstation liggen op een steenworp afstand. De Watertoren staat op korte afstand van de snelweg, waardoor u in no-time de uitvalswegen richting Randstad en België kunt bereiken.

Het begin
De Goes Watertoren is in 1912 gebouwd en in gebruik geweest als watertoren totdat het eind jaren ’80 zijn functie verloor en een bestemmingstransformatie onderging. De projectontwikkelaar van het gebied rondom de Watertoren onderkende meteen de bijzondere kenmerken van deze watertoren en vestigde zich, na een grondige renovatie en verbouwing, vanaf 2000 in de Watertoren. De Watertoren is sindsdien als kantorenlocatie in gebruik geweest voor diverse bedrijven.

Nieuwe fase
Met de komst van de nieuwe eigenaar gaat de Watertoren thans een nieuwe fase in en is de bestemming ‘Wonen’ als extra dimensie eraan toegevoegd. Het geeft de Watertoren een dynamische boost met kansen voor diegenen, die zich aangetrokken voelen tot bijzondere- en/of markante woonvormen en iets unieks willen.
De Watertoren biedt een unieke woonbeleving, die u niet snel elders kunt vinden. De drie appartementen bevinden zich namelijk op ca. 60 m. hoogte en bieden een fantastisch uitzicht op de omgeving. U kunt de appartementen met lift en trap bereiken.

3 Luxe appartementen
De drie appartementen zijn/worden alle luxe uitgevoerd met een schitterende keukenopstelling, luxe badkamer, chique parketvloer (Hongaars eiken puntparket) en strak gestucte wanden. Uniek voor deze appartementen is dat het geklinknagelde stalen vat (bij de appartementen op de 3e en 4e verdieping) en deels de windverbanden (bij het penthouse) van de constructie zichtbaar blijven en de bijzondere woonbeleving in een Watertoren nog meer versterken.

Gezien het feit dat het ontwerp en constructie van de Watertoren geen balkon mogelijk maakt wordt voor elk appartement op de begane grond een omheinde tuin gerealiseerd, die wordt voorzien van een mantelbuis om in de toekomst nutsvoorzieningen te kunnen doorvoeren ten behoeve van een tuinhuis.

Eén appartement, gelegen op de 3e verdieping en groot circa 136 m², is inmiddels gereed voor bewoning en ingericht als modelwoning. De twee andere appartementen zullen gefaseerd dit jaar worden opgeleverd.

Appartement op de 3e verdieping
Direct vanuit de lift stapt u uit in de hal van het appartement. Wanneer u via de stalen taatsdeur de halfronde woonkamer binnentreedt zult u meteen de warme, sfeervolle ambiance ondergaan. De gebogen stalen, roestbruine wand met de contrasterende witte ramen en het super strak gestucte plafond met inbouwspots vormen een prachtige, unieke combinatie. Luxe, bijzonder en eigentijds. Op de vloer ligt een chique eiken parketvloer, gelegd in een Hongaarse punt.

De speelse woonkamer biedt verschillende indelingsmogelijkheden met als blikvanger bij binnenkomst de luxe ingerichte keuken in hoogglans witte kleurstelling. De keuken omvat een groot kookeiland met natuurstenen blad met inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, diverse laden met softclosing en een vaatwasser. De spoelbak is voorzien van een ‘Quooker’-kraan. Aan de kamerzijde van het kookeiland is ruimte gecreëerd voor drie barkrukken, waardoor u gezellig aan het kookeiland kunt aanschuiven met een goed glas wijn. Tegenover het kookeiland is een hoge kastenwand aangebracht, waarin naast veel kastruimte de koel-/vriescombinatie en de combi-magnetron zijn ondergebracht.

Rondom de liftschacht is een prachtige, donkere op maat gemaakte wandkast gesitueerd met ruime opbergmogelijkheden voor bijvoorbeeld boeken en/of andere attributen. Aan de Westzijde van de woonkamer is een study gecreëerd, waar tevens een deur aanwezig is die u toegang geeft tot het trappenhuis.
De twee slaapkamers met één luxe badkamer en aparte toiletruimte (met wandcloset) liggen aan de zuidzijde van de watertoren. De slaapkamers zijn heerlijk licht door de grote raampartijen.
De luxe badkamer bevindt zich precies tussen de 2 slaapkamers in en is van 2 kanten benaderbaar. Het heeft een luxe inrichting met inloop(regen)douche, extra brede wastafel en een prachtig ligbad onder het raam. De vloer- en wandbetegeling (natuursteen) is uiteraard luxe en zeer verzorgd en smaakvol.

Appartementen op de 4e verdieping
Het appartement op de 4e verdieping is identiek aan het appartement op de 3e verdieping. De verwachte oplevering is in het 3e kwartaal van 2020.

‘Penthouse’-appartement op de 5e tot en met de 7e verdieping
Het ‘penthouse’-appartement is van een andere orde, meet maar liefst 230 m², en omvat 3 woonlagen, die u nog naar wens, afhankelijk van de voortgang van het bouwproces, kunt indelen naar eigen inzicht. In de basis zal de eerste woonlaag van het ‘penthouse’ een eetkamer, slaapkamer en badkamer omvatten. Op de tweede woonlaag bevindt zich de living met de mogelijkheid van een tweede slaapkamer en op de derde woonlaag, de zgn. ‘torenkamer’, is feitelijk alles nog mogelijk.

Indeling: Vanuit de lift stapt u uit in de hal, die toegang geeft tot de eetkamer, slaapkamer, badkamer en de trap naar de tweede woonlaag op de 6e verdieping.
De eetkamer krijgt dezelfde luxe afwerking en warme ambiance als de andere twee appartementen en is uitgerust met een luxe keuken en Hongaars eiken puntparket.
De keuken is voorzien van een kookeiland met natuurstenen werkblad en is uitgerust met de volgende inbouwapparatuur: inductiekookplaat, Quooker, combi-oven en een koel-/vriescombinatie. De in hoogglanswit uitgevoerde keuken zal een prachtige kleurcombinatie vormen met het Hongaarse eiken puntparket.
Op deze verdieping springt de bijzondere wandafwerking in het oog, die net wat anders is dan bij de andere appartementen. De karakteristieke windverbanden van de toren vormen hier een mooi contrast met de witte achtergrond.

De grote slaapkamer is voorzien van een op maat gemaakte inloopkast. De riante badkamer met ligbad, inloopdouche en wandmeubel met dubbele wastafel heeft eenzelfde luxe afwerking als die van de andere twee appartementen.
Via een hoektrap bereikt u de tweede woonlaag op de 6e verdieping, alwaar de living is gesitueerd. Ook in de living komen de karakteristieke windverbanden terug in de wandafwerking, die samen met de vele ramen en het schitterende uitzicht voor een unieke woonbeleving zorgen.
Wilt u nog een extra slaapkamer dan is dat ook geen probleem. U kunt de woonkamer op de 6e verdieping vrij eenvoudig transformeren naar een slaapkamer.

Via een wenteltrap bereikt u tenslotte de derde woonlaag op de 7e verdieping. In deze ruimte heeft u een adembenemend panoramisch uitzicht, die wij daarom niet voor niets de ‘torenkamer’ noemen. Er is een 360-graden uitzicht met een straal van hemelsbreed meer dan 25 km. De steden Bergen op Zoom, Terneuzen, Vlissingen én de Oosterscheldekering zijn op heldere dagen alle te zien.

De ‘torenkamer’ kunt u nog naar eigen inzicht gebruiken als loungekamer, kantoor of eigen wijnbar. Het is aan u.
De verwachte oplevering van het penthouse is gepland in 4e kwartaal 2020.

  • Adres: 'S-gravenpolderseweg 1
  • Stad: Goes
  • Staat/provincie: Zeeland
  • Zip/Postcode 4462 CC
  • Land: Nederland

Detail

  • Onroerend Goed Oppervlakte: 136 m2
  • Slaapkamers: 2
  • Badkamers: 1
  • Property Type: Appartement
  • Property Status: Verkocht
admin
admin

Neem contact op voor meer informatie

Meer uit ons aanbod

Marga Klompéhof 84, Almere

Marga Klompéhof 84, 1314 WR Almere, Nederland

Slaapkamers: 2Bad: 187 m2

Appartement

Sergio Maat

3 jaar geleden

Slaapkamers: 2Bad: 187 m2

Appartement

3 jaar geleden

Avenue Carnisse, Barendrecht

Avenue Carnisse 137, 2993 MB Barendrecht, Nederland

Slaapkamers: 2Bad: 1102 m2

Appartement

3 jaar geleden

Slaapkamers: 2Bad: 1102 m2

Appartement

3 jaar geleden

Slaapkamers: 2Bad: 1

Appartement

Sergio Maat

3 jaar geleden

Slaapkamers: 2Bad: 1

Appartement

3 jaar geleden

Van Goyenlaan, Soest

Van Goyenlaan 146, 3764 XM Soest, Nederland

Slaapkamers: 2Bad: 170 m2

Appartement

5 jaar geleden

Slaapkamers: 2Bad: 170 m2

Appartement

5 jaar geleden